Blog

Manichiură semipermanentă, unghii întotdeauna perfecte

Eficiență, uscare imediată, strălucire satinată și rezistență sunt câteva din avantajele pe care le oferă ojă semipermanentă unghiilor noastre.

Femeilor le place să-și răsfațe mâinile, să-și îngrijească unghiile  mai ales în sezonul cald, când merg la mare. Se poartă unghiile date cu ojă, de preferat în culori vii care fac referire la sezonul de vară. În acest sens, pentru ca unghiile voastre să arate impecabil mai mult timp, utilizați manichiura semipermanentă, care vă oferă ca avantaj economisirea timpului și eliminarea stresului de retușare a unghiilor în fiecare săptămână.

Manichiura semipermanentă este foarte rezistentă. Aceasta va fi intactă timp de  21 de zile. În plus, unghiile își vor păstra strălucirea. Există atât oje semipermanente mate, cât și cu glitter. Manichiura semipermanentă constă în amestecarea ojelor semipermanente cu un lac de unghii tradițional. Unghiile se usucă cu o lampă Uv unghii, care contribuie la uscarea instantanee și întărirea unghiei.

Pentru femeile care sunt puțin mai conservatoare oja semipermanentă poate fi de culoare nude sau pot opta pentru clasica manichiură french.

Tehnică

Înaintea de realizarea manichiurii semipermanente, prima dată trebuie spălate și dezinfectate mâinile. După asta, se trece la modelarea unghiile. Puteți face unghiile pătrate, ovale sau rotunde. Înainte de asta, unghiile trebuie degresate cu atenție. Trebuie eliminată strălucirea naturală cu un buffer. În acest fel unghia devine poroasă, făcând posibilă aderarea în mod corespunzător a produsului. Pila folosită nu trebuie să fie cu granulație mare pentru a nu deteriora unghia.

Următorul pas este aplicarea unui strat de bază transparent și plasarea unghiilor sub lumina UV, pentru a se întări și fi pregătite pentru aplicarea ulterioară a stratului de ojă colorată. Oja semipermanentă trebuie aplicată în două straturi subțiri. În cele din urmă, trebuie aplicat un strat de lac top coat pentru fixarea culorii, pentru ca manichiura să rezistente la zgârâieturi.  Această manichiură este contraindicată femeilor cu ciuperci la unghii sau alte afecțiuni.

Eliminarea manichiurii

Pentru a evita slăbirea unghiei este bine să mergeți la un salon de cosmetică. Manichiurista va elimina în mod corespunzător manichiura semipermanentă. Aceasta va aplica mai întâi o serie de uleiuri nutritive pentru a proteja cuticula.

Apoi, va aplica acetonă pe un disc de bumbac și îl va așeza pe unghie, va înveli unghia în folie de aluminiu și o va lăsa așa timp de 15 minute. În acest fel, când va îndepărta folia de aluminiu va îndepărta și cea mai mare parte din manichiură. Resturile pot fi îndepărtate cu ușurință cu o scobitoare.

Sfaturi

Profesioniștii din domeniul frumuseții vă recomandă să vă exfoliați mâinile o dată pe săptămână și să faceți masaje circulare în jurul unghiilor. Astfel veți împiedica acumularea de piele moartă în jurul cuticulei. În plus, cremele vor fi absorbite mai bine în piele. Mâinile voastre vor fi mult mai moi. De asemenea, vă sfătuiesc să folosiți mănuși pentru a vă proteja mâinile de produsele agresive care pot contribui la apariția infecțiilor și ciupercilor pe piele și în special pe unghii.

5 trucuri pentru un tratament de succes

Odihnă

După fiecare două trei utilizări ale unei manichiuri permanente, este necesar să lăsați unghiile să respire, pentru a se putea regenera.

Uleiuri

Este bine să aplicați uleiuri nutritive care penetrează porii ajungând la rădăcina unghiilor, însoțite de un întăritor cu calciu.

Hidratare

Este indicat să vă hidratați unghiile cu cremă hidratantă, ulei de nucă de cocos sau vaselină simplă. Acest lucru vă va ajuta să aveți unghii puternice și sănătoase.

Culori

Deja ne bucurăm de timp frumos. A sosit timpul să folosiți oje semipermanente în culori vii. Aceste culori sunt mult mai potrivite pentru vară. Acado pune la dispoziția clienților o gamă variată de oje semipermanente în culori vii. Pe site veți găsi cu siguranță oja potrivită. Dar asta nu tot. Aici puteți găsi freză electrică unghii, kit unghii, ojă permanentă și multe alte produse destinate vouă, femeilor care aveți grijă ca unghiile voastre să arate întotdeaun perfect.

Uscare adecvată

Trebuie să vă spălați foarte bine mâinile și, mai presus de toate, să le uscați complet. Asfel vor fi frumoase și sănătoase.

Manichiura poate fi considerată cartea de vizită a unei femei. Prin urmare, o manichiură frumoasă poate spune multe despre lucrurile care contează pentru voi. Îngrijiți-vă unghiile și creați o imagine frumoasă despre propria persoană.

Related Posts

One thought on “Manichiură semipermanentă, unghii întotdeauna perfecte

  1. Daniela S. spune:

    Recomand articolul tuturor fetelor care isi fac unghiile acasa sau lucreaza intr-un salon. E informativ, scurt si la obiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *