Se arată toate cele 12 rezultate

Show sidebar

Atunci cand expunem parti ale corpului, multi dintre noi doresc sa fie lipsite de par, indiferent ca este vorba despre axile atunci cand purtati maneca scurta sau despre linia bikinilor pentru momentele cand purtam costum de baie. Magazinul Acado doreste sa prezinte cateva dintre beneficiile cheie ale benzilor depilatoare ca o metoda de indepartare a parului.

Totul a inceput atunci cand femeile egiptene cautau diverse forme de indepartare a parului, inclusiv cel de pe scalp, folosind ceara de albine, precum si ceara facuta pe baza de zahar.

Romanii si populatia din Grecia Antica considerau lispa parului corporal o forma de noblete, facand parte dintr-o clasa superioara spre deosebire de cei care nu faceau nimic in acest sens.

Benzile depilatoare si-au facut debutul in anii 60 si extrem de rapid au devenit metoda cea mai preferata de epilare a doamnelor si domnisoarelor.

In momentul de fata, benzile depilatoare sunt considerate printre cele mai sigure metode de indepartare a parului la un nivel global.

Beneficiile benzilor depilatoare

Utilizarea benzilor depilatoare este una dintre cele mai usoare si mai convenabile tehnici de utilizare oferite la domiciliu, deoarece acestea sunt usor de gasit. Pur si simplu desfaceti cele doua benzi ce sunt lipite fata in fata si se pot aplica direct pe zona cu par pe care doriti sa o eliminati. Cand le indepartati, asigurati-va ca pielea este intinsa si trageti in directia opusa cresterii parului. Trebuie urmate masurile de precautie conform instructiunilor de pe ambalaj si prospect.

Folosirea benzilor depilatoare pentru a indeparta parul face ca procesul sa devina aproape lipsit de probleme deoarece parul ramane blocat in ceara, iar benzile pot fi aruncate direct la cosul de gunoi dupa ce au fost utilizate. In plus, acestea sunt un companion de calatorie ideal, deoarece se potrivesc cu usurinta intr-o geanta de cosmetice sau intr-un bagaj de mana.

Unul dintre beneficiile majore ale folosirii benzilor depilatoare cu ceara la domiciliu este ca pielea va ramane catifelata si fara par pentru mult mai mult timp decat ar fi fost daca s-ar fi folosit aparate de ras. Motivul pentru aceasta este ca ceara extrage parul din radacina in loc sa-l rupa de suprafata. Cu ajutorul benzilor depilatoare, rezultatele epilarii pot dura pana la patru saptamani, iar regenerarea firului de par va deveni mai rara.

In timp ce benzile depilatoare cu ceara se ataseaza pe suprafata cu par nedorit, acestea, de asemenea, preiau stratul superior al celulelor moarte de pe suprafata pielii, lasand pielea foarte fina.

Un ultim beneficiu al benzilor depilatoare cu ceara este faptul ca este minunat sa se foloseasca in cele mai multe zone ale corpului, mari sau mici. Deci, daca nu utilizati deja benzi depilatoare cu ceara pentru a va indeparta parul, poate ca toate aceste beneficii va vor schimba parerea!