Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Am strans in grila noastra de produse o gama variata de incalzitoare si decantoare pentru ceara care se regasesc si in marile saloane pentru a face din casa dumneavoastra un adevarat salon.

Gama de incalzitoare cuprinde incalzitor ceara traditionala, incalzitor ceara pentru epilat triplu, incalzitor ceara dublu, incalzitor ceara si parafina. Acestea asigura o temperatura optima pentru ca ceara sa se topeasca si sa nu distruga pielea atunci cand este aplicata.

Incalzitorul pentru ceara la 100 – 200 ml reprezinta alegerea perfecta pentru uzul casnic deoarece poate incalzi cantitatea necesara de ceara potrivita pentru o singura persoana, avand tuburi de ceara sub forma de roll on. Cele care au o capacitate de 500 – 3000 ml sunt folosite cu precadere in marile saloane si ofera utilizatorului posibilitatea sa seteze temperatura dorita pentru ca ceara sa ramana sub forma lichida pentru mult timp.

Decantoarele de ceara au o capacitate de pana la 8l, atat pentru ceara traditionala cat si pentru ceara sau parafina. Multe modele au incluse si sita care ajuta la filtrarea cerii, ajutand printr-o temperatura crescuta ca microbii sa fie neutralizati. De cele mai multe ori, cele de 8l sunt folosite in marile saloane unde exista un flux constant de oameni, dar exista variante si pentru o capacitate mai redusa, perfecte pentru uzul casnic.

Sfaturi pentru folosirea unui aparat de epilat cu ceara

Desi majoritatea aparatelor de ceara au un termostat care va indica temperatura, sau prin aprinderea unui bec rosu va asigura ca a atins temperatura optima pentru folosirea cerii, este de preferat sa testati temperatura acesteia pe o suprafata mica de piele care nu este foarte sensibila precum mana sau glezna. Acest lucru este indicat daca aveti pielea foarte sensibila in anumite zone.

Dupa ce aplicati ceara, care are o temperatura suportabila pe piele, aceasta trebuie inlaturata in directia opusa cresterii firelor de par pentru un rezultat ca la salon.

Ceara elastica folosita cu precadere pentru uzul casnic nu are nevoie de un punct de fierbere foarte ridicat. Astfel, este esential ca aceasta sa fie refolosita doar de catre primul utilizator.

In cazul decantoarelor de ceara care sunt prevazute cu sita de strecurare, nu uitati sa curatati sita dupa fiecare utilizare pentru a creste durata de folosinta a acesteia.

Dupa fiecare epilare cu ceara este de preferat sa utilizati creme hidratante si calmante care sa impiedice o posibilia iritatie a pielii.