Se arată toate cele 23 de rezultate

Show sidebar

Aparat pentru incalzirea parafinei, 3 litri

160.00 lei

Botosi parafina electrici

90.00 lei

Botosi pentru tratamente cu parafina LE202

17.00 lei

Botosi SPA cu gel pentru tratamentul picioarelor

38.00 lei

Botosi termici pentru tratament

90.00 lei

Incalzitor parafina mic LE205, 120g

82.00 lei

Incalzitor pentru parafina capacitate 3litri

160.00 lei

Manusi parafina electrice

90.00 lei

Manusi pentru tratamentele cu parafina LE201

17.00 lei

Manusi spa cu gel pentru tratament maini Lila Rossa

38.00 lei

Manusi termice pentru tratament

90.00 lei

Parafina 450 gr Lavanda

20.00 lei

Parafina 450 gr Piersica

20.00 lei

Parafina 450g galbena

17.00 lei

Parafina cu ciocolata Lila Rossa 450g

25.00 lei

Parafina cu piersici Lila Rossa 450g

25.00 lei

Parafina mov pentru tratamentul picioarelor si mainilor, 450g

17.00 lei

Parafina pentru tratament 450g

17.00 lei

Parafina pentru tratament Yellowish 450g

17.00 lei

Parafina roz pentru tratamentul picioarelor si mainilor, 450g

17.00 lei

Pensula pentru parafina

4.00 lei

Set 2 pungi parafina pentru tratamentul mainilor 2X350g

45.00 lei

Set 2 pungi parafina pentru tratamentul mainilor 2X450g

66.00 lei

Parafina cosmetica este utilizata in diferite tratamente pentru pielea uscata. Are un aspect cerat si poate fi alba, colorata sau incolora. Se utilizeaza pentru hidratarea in profunzime a pielii, dar si in ameliorarea diferitelor dureri cauzate de probleme fizioterapeutice precum entorse, rupturi ale ligamentelor si proceduri estetice.

Parafina cosmetica se regaseste in saloanele de infrumusetare, spa-uri, in plafare, dar se poate comanda si online, chiar de pe site-ul nostru, Acado.ro. Parafina este obtinuta din prelucrarea petrolului, iar beneficiile tratamentelor cu parafina sunt nenumarate. Pe langa puterea de a oferi pielii un aspect catifelat si unghii stralucitoare, parafina se poate utiliza si in tratarea durerilor provocare de osteoartrita si artrita reumatoida.

Pentru a obtine aspectul de maini intens hidratate, un tratament cu parafina efectuat la salon sau chiar in caminul dumneavoastra va produce efecte vizibil spectaculoase. Parafina trece printr-un proces de topire printr-un aparat special pentru a putea fi folosita, similar cu cel de topire al cerii pentru epilat.

Odata obtinuta o temperatura pe care corpul dumneavoastra sa o poate tolera, parafina cosmetica se poate aplica pentru a incepe tratamentul de hidratare intensa a pielii. Aceasta va crea o pelicula usor de indepartat, care va trata pielea uscata si crapata si va elimina aspectul de maini si picioare dure.

Daca va doriti maini si picioare catifelate, pe langa parafina in forma solida, veti avea nevoie de un incalzitor de parafina si de manusi si botosi din bumbac. Dupa ce veti aplica parafina pe piele, aceasta va deveni casanta intr-un interval de maxim 20 de minute. Dupa ce veti indeparta produsul veti observa ca au fost eliminate celulele moarte, iar pielea devine vizibil mai fina si mai catifelata la atingere.

Mod de eplilare cu parafina cosmetica

Impachetarea cu parafina este un proces usor de efectuat chiar in cadrul caminului dumneavoastra, daca dispuneti de timpul si de echipamentul necesar. Pentru hidratarea mainilor, trebuie sa incepeti prin curatarea acestora de transpiratie si orice ramasita de reziduri sau creme. Le veti introduce intr-un vas in care parafina a fost topita in prealabil, verificand daca puteti rezista temperaturii.

Dupa aplicare, veti observa pe maini o pelicula, care in scurt timp va deveni casanta si usor de indepartat. La final veti avea maini catifelate, dar si unghiile dumneavoastra vor deveni mai stralucitoare. Procedura este identica si pentru tratarea picioarelor cu piele deshidratata si calcaie crapate.

Daca doriti un efect intens, puteti aplica o folie peste zona pe care a fost aplicata parafina si o lasati sa actioneze timp de 20 de minute. Cand parafina se raceste, se indeparteaza si sa clateste zona cu apa din abundenta. Astfel, va veti bucura de o piele intens hidratata zile intregi.