Se arată toate cele 8 rezultate

Show sidebar

Pentru uzul casnic, dar si pentru uzul din cadrul saloanelor profesionale, ustensilele pentru epilat asigura o executie facila, curata si igienizata, in standard cu normele de sanatate, simplificand totodata procesul de epilare.

Magazinul pune la dispozitia saloanelor de infrumusetare, dar si a persoanelor fizice, ustensile profesionale pentru epilat. Cu ajutorul produselor de epilat, timpul de aplicare a cerii se diminueaza considerabil, asigurand totodata un mediu curat inainte, in timpul si dupa acest proces.

Care sunt produsele indispensabile pentru epilat?

Ustensilele care nu ar trebui sa lipseasca persoanelor care aleg epilatul cu ceara sunt spatulele pentru ceara si rolele de hartie pentru pat. Acado detine in grila de produse atat seturi cu spatula de ceara din lemn cat si seturi cu spatula din inox. Aceste produse pentru epilat ajuta ca ceara sa se aplice extrem de usor pe o suprafata extinsa de piele datorita lamei care are o latime corespunzatoare.

Spatula din lemn este o solutie ecologica datorita materialului bio din care este compusa. Lemnul prezinta o rezistenta crescuta, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta ruperii acesteia. Tot datorita lemnului, nu trebuie sa va faceti griji ca acesta s-ar putea incinge astfel incat sa va provoace arsuri pe piele.

Aceasta poate sa fie folosita de mai multe ori daca nu prezinta o uzura crescuta in cadrul primei aplicari, dar in cadrul saloanelor de ingrijire corporala este recomandat ca aceasta sa fie folosita o singura data pentru o singura persoana. Numarul de spatule dintr-un set este de 50 de bucati, astfel va asigura minimum 50 de aplicari.

Spatula din inox este folosita cu precadere pentru uzul casnic deoarece in saloanele care au un flux crescut de clientela este necesara dezinfectarea dupa fiecare client in parte, proces care poate dura si pana la 20 de minute pentru ca spatula sa fie din nou pregatita de folosire.

Aceasta are o durata de folosinta crescuta datorita lamei din inox si a manerului din lemn care prezinta durabilitatea si rezistenta crescute in timp. Pentru suprafetele extinse precum maini, picioare, spate, se recomanda folosirea spatulei drepte, iar pentru cele reduse si greu accesibile, precum axila, se recomanda spatula curbata.

Pentru a va asigura o incapere curata si pentru a nu exista riscul de patare a patului cu ceara, Acado va pune la dispozitie role din hartie pentru pat. Cu ajutorul acestor role nu trebuie va mai faceti griji in privinta petelor de ceara care pot aparea in timpul procesului de epilare. Pentru saloane, aceste role se recomanda sa fie de unica folosinta, pentru fiecare client in parte, iar pentru uzul casnic, acestea pot sa fie refolosite de catre acelasi utilizator.