Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Indiferent ca aveti par scurt, mediu sau lung, daca aveti cateva accesorii pentru par potrivite, puteti adopta o coafura noua in fiecare zi.

Internetul este plin de tot felul de modele de coafuri creative care nu sunt dificil de realizat, ba din contra.

Tipuri de accesorii pentru par de care aveti nevoie

Pentru bucle – ca accesorii de par aveti nevoie de bigudiuri metalice, bigudiuri flexibile, bigudiuri scai, clame de par si agarafe de par. Daca v-ati saturat de placa si ondulator, puteti folosi cam orice tip de bigudiuri si agrafe de par. Tot ce trebuie sa faceti este sa: aveti parul curat, impartiti parul in cel putin 5 sectiuni (depinde de lungimea si cat de des este parul), rulati fiecare suvita pe un bigudiu, iar apoi fixati suvita cu agrafe de par sau clame de par. Apoi lasati buclele sa se formeze peste noapte, foarte important, NU pieptanati buclele.

Pentru coc – accesorii pentru par necesare: burete coc, agrafe de par/clame de par, ace de par, pieptene. Este un mod rapid de a obtine o coafura ingrijita si frumoasa. Inainte de a pune buretele special trebuie sa pieptanati parul foarte bine, apoi il prindeti intr-un elastic.
Introduceti buretele pe coada formata, iar apoi il prindeti cu ace de par. Aranjati parul in jurul buretelui de par pentru a-l ascunde. Fixati parul cu ajutorul agrafelor sau acelor de par. Prindeti cocul cu un alt elastic si coafura este gata. Pentru un plus de stabilitate, aplicati fixativ.

Pentru spic – A fost, este si inca va mai fi la moda impletitura de tip spic. Fie ca sunt mai multe spicuri facute, fie ca este doar unul, cu siguranta este una dintre cele mai indragite si purtate coafuri. Ca accesorii de par aveti nevoie de elastice (in functie de cate impletituri doriti sa aveti), agrafe de par, clame de par, clesti de par, clipsuri metalice. Tehnica este similara cu o impltitura normala, doar ca, de aceasta data, dupa ce ati selectat cele 3 suvite si le-ati impletit de 2-3 ori, continuati impletitura adaugand par din partile laterale pana la final. Puteti opta pentru jumatate de par impletit in spic, iar restul sa ramana liber, creativitatea este in mainile dvs.

Coronita – Aveti nevoie de cateva accesorii de par, precum: clame si agrafe de par, elastice, cleste de par pentru impartirea parului si cam atat. Tehnica este similara cu cea a unei impletituri de tip spic, doar ca trebuie sa incepeti din partea laterala de sus a parului si sa continuati in forma de coronita. Parul ramas este introdus sub coronita si prins cu ajutorul unor agrafe de par.

Daca aveti cateva accesorii de par, puteti jongla zilnic cu coafura dumneavoastra. Poate parea dificil la inceput, dar odata ce prindeti si intelegeti tehnica, in cateva minute va veti putea coafa parul intr-un mod inedit si potrivit tinutei dvs.