Se arată toate cele 7 rezultate

Show sidebar

Acado va pune la dispozitie o gama variata de bureti pentru cocuri de senzatie, confectionati din cele mai bune si rezistente materiale. Cu ajutorul acestora, puteti obtine coafura irezistibila pentru un eveniment deosebit, sau pur si simplu la birou sau in oras. Puteti achizitiona fie un burete pentru coc in dimensiunea dorita, fie un seturi de mai multe accesorii de par pentru coc, de asemenea disponibile in mai multe dimensiuni si nuante de blond, saten si brunet!

Bureti de cocuri pentru coafuri care rezista!

Buretii pentru coafuri disponibili in shop Acado apartin brandurilor Oranjollie si Lila Rossa, fiind regasiti in intreaga lume. Acestia variaza in functie de dimensiuni, astfel incat pot fi utilizati de femeile cu parul scurt, mediu sau lung. De asemenea, sunt disponibili in nuante de blond, negru si saten, putandu-se integra cu succes alaturi de parul natural. Gratie texturii ce se pliaza pe coc, nu au un aspect inestietic si pot fi acoperiti cu usurinta cu suvitele de par natural.

Ce alte accesorii pentru coc mai exista?

In magazinul Acado veti gasi atat clasicii bureti pentru cocuri, dar si plase pentru coc. Acestea sunt disponibile in seturi de 12 sau 100 de bucati si apartin marcilor Oranjollie si Lila Rossa. Se folosesc pentru a da volum coafurii si mai ales in coafuri extravagante si elegante, ca cele pentru nunta, botez sau orice alt gen de eveniment de asemenea anvergura. Asigura suportul necesar pentru ca parul natural sa isi mentina forma pe durata evenimentului, indiferent de dinamica.

In functie de obiectivul pentru care sunt utilizate (coafuri profesionale
la salon sau acasa), puteti alege dintre urmatoarele accesorii pentru coc:
Burete coc 10g sau 20g;

  • Adaos coc burete, dimensiune mare;
  • Adaos coc par sintetic, dimensiune mica;
  • Plasa coc pentru par blond, negru sau saten.

Buretii si plasele pentru cocuri fac parte din recuzita fiecarui salon profesional, fiind de ajutor in realizarea coafurilor de efect. Fara ele, fixativul, spuma si alte produse de hairstyle nu ar dovedi aceeasi eficienta. Acestea asigura suportul necesar pentru ca orice tip de coafura pentru par scurt, mediu sau lung sa reziste indiferent de conditii. De asemenea, ofera un aspect elegant prin faptul ca permit suvitelor naturale de par sa fie asezate in forma de valuri sau altele de efect.

Optand pentru seturi de accesorii pentru coc veti dispune de si mai multa versatilitate. De pilda, setul compus din 12 plase pentru coc de la Lila Rossa este ideal pentru saloanele profesionale. Setul cuprinde plase in toate cele 3 nuante majore de par (blond, saten si brunet, toate in tonuri variate), ceea ce le face flexibile. Pot fi utilizate pentru par scurt, mediu sau lung, inclusiv pe extensii. Nu degradeaza firul de par, fiind usor de aplicat si inlaturat si intretinerea lor este facila.

Astfel, sunt durabile si pot fi utilizate in mod repetat pentru a obtine coafuri elegante. Le puteti utiliza la salon sau acasa, daca deprindeti tehnica optima pentru aplicarea lor. De altfel, cu ajutorul lor se pot obtine si coafuri pentru copii, indeosebi pentru fetitele care poarta par lung.