Se arată toate cele 20 de rezultate

Show sidebar

Pentru ca o foarfeca de tuns profesionala nu trebuie sa lipseasca din niciun salon, Acado va pune la dispozitie o gama extinsa de foarfece de tuns si filat. Sunt eficiente, confectionate din materiale de inalta calitate, apartinand brandurilor Oranjollie si Lila Rossa. Gama de foarfece cuprinde si seturi pentru stilizat in cel mai mic detaliu.

Preturile foarfecelor pentru tuns si filat disponibile in magazin pornesc de la 19.00 Lei si nu depasesc 85.00 Lei (set de la 135.00 Lei).

Ce mai puteti gasi pe langa o foarfeca de tuns profesionala?

In magazinul Acado gasiti nu doar cele mai eficiente si durabile foarfece de la Oranjollie si Lila Rossa, dar si multe alte instrumente de uz profesional, cu preturi incepand de la 10.00 Lei. Asadar, gama de produse profesionale de tuns si stilizat disponibila in shop Acado cuprinde:

Brici din inox

Un instrument de baza in saloanele profesionale, acest brici din inox costa doar 25 de Lei. Poate fi utilizat pentru a da forma barbii si parului.

Brici din metal

Pretul unui brici metalic variaza intre 15.00 – 17.00 Lei. Este practic si ajuta la retusarea tunsorilor deosebite. Elimina optim parul de pe ceafa si portiuni mici.

Brici din plastic

Pretul unui brici din plastic nu sare de 10 Lei. Este un instrument practic, motiv pentru care se cumpara, de obicei, in serie. Durabil si usor de folosit.

Brici cu ultrasunete

Acest instrument are rolul de a stiliza, fiind folosit atat pentru raderea parului, cat si a barbii. Functioneaza pe baza de electricitate.

Set foarfece de tuns si filat

Potrivit pentru saloanele profesionale. Cuprinde foarfece pentru tuns si de filat TS01 sau TS02 cu marime 5,5 si 7, ulei hidratant si husa.

Foarfeca pentru tuns si filat

Ideala pentru a tunde si fila parul mediu si lung. Gratie designului, elimina eficient firele deteriorate, ajutand la regenerarea parului natural.

Lame pentru brici (10 bucati)

Igienice si usor de montat, lamele pentru brici nu trebuie sa lipseasca din niciun salon. Raport calitate – pret excelent; mentin un mediu curat oriunde sunt utilizate.

Foarfeca pentru tuns (marime 5,5; 6; 7)

Potrivita pentru orice tip de par, cu aceasta foarfeca profesionala de tuns veti obtine tunsori cu detalii deosebite pe par scurt, mediu sau lung pentru femei, barbati si copii.

Foarfecele profesionale pentru tuns si filat disponibile in magazinul Acado sunt durabile si garanteaza 100% eficienta pentru orice tip de tunsoare sunt utilizate. Foarfeca de filat ajuta la inlaturarea firelor de par deteriorate, in timp ce briciul este utilizat pentru retusuri si portiuni mici, curbate. In varianta set, costul foarfecelor pentru tuns si filat este mai rentabil, setul integrand o husa protectoare si uleiul hidratant pentru prevenirea iritatiilor.

Cu foarfecele profesionale din magazinul Acado obtineti tunsori precise si retusuri perfecte. In ciuda preturilor accesibile, acestea au o calitate superioara, regasindu-se in numeroase saloane din tara. Rezista la uzura si umiditate, nu ruginesc si sunt extrem de durabile. Pot fi folosite pana la cativa ani, in functie de gradul de uzura la care sunt expuse zi de zi.