Se arată toate cele 6 rezultate

Show sidebar

Crema de soare este o modalitate de preventie impotriva razelor daunatoare ale soarelui. Aplicata in mod regulat pe piele, protejeaza impotriva arsurilor solare si in timp, previne aparitia cancerului de piele. Un alt avantaj al utilizarii cremelor cu factor de protectie solara este faptul ca ajuta la stoparea procesului de imbatranire a tenului, fiind cea mai buna alegere impotriva ridurilor.

Statul la soare si obtinerea unui bronz perfect vine la pachet cu o serie de responsabilitati. O crema de soare aplicata intr-un strat generos si uniform pe piele va poate scapa de ulterioare complicatii si necesita doar cateva minute din timpul dumneavoastra. Pentru a determina gradul de protectie potrivit pielii dumneavoastra, va aducem la cunostinta capacitatea de preventie a razelor daunatoare, astfel:

• FPS15 blocheaza 93% din razele ultraviolete
• FPS 30 blocheaza 97% din razele ultraviolete
• FPS 50 blocheaza 98% din razele ultraviolete

Indicatii de aplicare pentru crema de soare

Printre cele mai comune greseli in vederea expunerii la soare se numara faptul ca oamenii tind sa aplice crema cu FPS doar pe perioada verii, cand stau la plaja. Acest lucru este gresit, deoarece razele soarelui nu apar doar in timpul anotimpului cald. Conform specialistilor in dermatologie, pielea trebuie protejata pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, o crema de soare aplicata pe piele nu inseamna mai mult timp de stat la plaja, asa cum obtinerea unui bronz uniform nu inseamna stoparea aplicarii ulterioare a protectiei.

Crema de soare trebuie aplicata indiferent de culoarea pielii, varsta, sau anotimp. Este o modalitate prin care va protejati pielea de aparitia ridurilor si reduceti sansele aparitiei cancerului de piele. Cu cat tenul dumneavoastra este mai deschis, cu atat factorul de protectie trebuie crescut. De asemenea, trebuie sa acordati o atentie deosebita si fetei dumneavoastra, utilizand o crema de fata cu factor de protectie soalara.

Produsele care va protejeaza impotriva razelor nocive emanate de soare vin in diferite forme si texturi pentru a se plia neovilor tenului dumneavoastra. Puteti alege crema de soare normala, care necesita cateva minute pentru a intra in piele inainte de expunerea la apa, ori o crema sub forma de spray cu putere de absorbtie mare, sau chiar un ulei de plaja care va oferi un luciu inedit pielii. Crema de soare trebuie masata in piele si reaplicata ori de cate ori faceti baie, sau ati sters-o cu un prosop.

Uleiuri autobronzante si lotiuni de plaja

Puteti accelera procesul de bronzare prin utilizarea unor produse speciale. Fie ca nu dispuneti de timpul necesar pentru a va expune la soare, ori doriti un bronz natural care sa persiste tot timpul anului, puteti utiliza un accelerator pentru bronzare si autobronzante. Astfel de produse sunt usor de aplicat, se absorb imediat in piele si nu creeaza senzatia de lipicios.