Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Bureteii machiaj sunt accesoriile care va ajuta sa aplicati produsele cosmetice. Bureteii au dimensiuni si forme diferite pentru o aplicare precisa. Buretii pot ajuta la estomparea si rectificarea make-upului. Utilitatea buretilor pentru machiaj este esentiala pentru un machiaj uniform si un aspect natural.

Un burete pentru machiaj va ajuta si atunci cand machiajul ajunge unde nu trebuie. Puteti sterge orice urma de machiaj folosind bureteii. Obiceiul aplicarii machiajului cu degetele nu este sanatos si nici nu va arata foarte bine. Cel mai indicat este sa utilizam bureteii machiaj pentru fiecare produs cosmetic.

Burete de machiaj pentru fond de ten, pudra si corector

Avem o varietate de dimensiuni, forme si texturi ale bureteilor. De la formele geometrice: oval, triunghi, patrat, s-a ajuns la bureteii in forma se lacrima. Acestia se adapteaza zonelor fetei si produselor pe care trebuie sa le aplicam. Putem opta pentru utilizarea uscata sau umeda a buretilor.

Acestia sunt blanzi cu tenul si nu inghit mult produs. Sunt foarte rezistenti, daca sunt corect intretinuti. Fondul de ten si pudra sunt foarte usor de aplicat cu ajutorul buretilor. Bureteii machiaj in forma de triunghi sunt indicati pentru aplicarea fondului de ten. Bureteii machiaj sunt din latex, un material rezistent care asigura o aplicare omogena.

Bureteii plati sunt indicati pentru aplicarea corectorului si a fondului de ten. Acestia se folosesc prin miscari de tapotare. Bureteii machiaj in forma de lacrima sunt un model mai nou de accesoriu. Acest tip de burete se foloseste intotdeauna dupa ce a fost pus sub apa.

Structurata densa a buretelui devine astfel sarurata la interior, produsele cosmetice lichide raman la exteriorul buretelui.Buretele nu inghite produs. Cu ajutorul acestui tip de produs blendingul va fi usor de realizat.

Ideal pentru aplicarea fondului de ten, BB Creamului, primerului si anticearcanului, acest burete poate fi folosit si pentru aplicarea pudrei. Pentru a evita ca bacteriile sa ajunga pe piele este foarte important sa curatam des bureteii machiaj. Curatarea lor este un proces facil.Spalam bureteii folosind apa calda si sapun antibacterian.