Se arată toate cele 14 rezultate

Show sidebar

Ritualul corect de aplicare al unui machiaj impune in mod obligatoriu folosirea corectorului. Corectorul este produsul cosmetic pe care il folosim pentru a masca imperfectiunile tenului. In categoria de imperfectiuni ale tenului includem probleme cauzate de factorii externi, soare sau probleme de piele.

Cearcanele, petele pigmentare sau acneea sunt cele mai frecvente. Varsta reprezinta doar un numar iar orele de somn trebuie sa ramana un secret. Semnele oboselii dispar instantaneu folosind corector, iar tenul redevine tanar si proaspat. Un ten curat, odihnit si luminos il putem obtine cu un corector de calitate si la un pret mic.

Putem opta pentru folosirea individuala a corectorului sau in combinatie cu celelalte produse cosmetice. Daca ne dorim sa lasam tenul sa respire optam pentru aplicarea de corector doar pe zonele cu probleme. Cand ne dorim sa ne machiem dar imperfectiunile ne dau batai de cap salvarea vine de la corector.

Actiunea de aplicare a corectorului devine arta cand ne raportam la sfera ampla a machiajului. Corectorul ofera luminozitate si uniformizeaza nuanta pielii. Acest produs cosmetic are rol de protectie a tenului contra razelor UV si a factorilor de mediu agresivi. Ideal a fi folosit atat vara cat si in sezonul rece, corectorul nu lasa micile defecte sa fie evidente pe ten.

Petele pigmentare, acneea, roseata cauzata de soare sau temperaturi scazute, petele si vinisoarele mici, toate dispar instantaneu. Este foarte important sa alegeti nuanta potrivita tenului dumneavoastra. Daca optam pentru estomparea cearcanelor alegem un corector cu o nuanta mai deschisa decat cea naturala a pielii.

Corectorul tip baton este foate concentrat si nu necesita o aplicare stratificata.Estompeaza perfect, inca de la prima aplicare. Corectoarele lichide le puteti aplica folosindu-va de o pensula. Ascund foarte bine acneea si roseata pielii.

Produsul se aplica delicat prin tapotare. Regula de baza in aplicare de corector tine de folosirea lui dupa fondul de ten. Doar cateva ore va despart de marea petrecere? Folositi corectorul si dati uitarii micile imperfectiuni.