Se arată toate cele 6 rezultate

Show sidebar

Poate parea usor coplesitoare alegerea unui creion de buze potrivit, insa in realitate acesta este un produs de make up simplu, usor de folosit si care acorda o completare uriasa machiajului propriu-zis. Important este sa aveti un machiaj adecavat in functie de locul in care trebuie sa mergeti.

In ceea ce priveste creioanele de buze mate, pentru ca sunt elegante si nu incarca foarte tare buzele, puteti sa le folositi cam la orice
eveniment/meeting/petrecere etc.

Buzele sunt cele mai senzuale si sexy parti ale fetei si ce mod mai frumos de a le defini, decat cu ajutorul unui creion de buze mat? De-a lungul timpului a devenit un trend ca doamnele si domnisoarele sa-si contureze si lumineze buzele cu un creion mat special creat pentru mai mult sex-appeal.

Creionul de buze mat face parte din categoria de produse de make-up profesionale individuale. Cu toate ca poate parea un accesoriu simplu care nu aduce mari diferente machiajului, in realitate lucrurile stau foarte diferit. Ele de multe ori nu doar ca finalizeaza un machiaj profesional, ba chiar redefinesc conturul buzelor, aspectul final fiind perfect si, totodata, mult mai elegant.

Creionul de buze trebuie ales in functie de cateva aspecte: culoarea naturala a buzelor, culoarea pielii, culoarea rujului s.a.m.d. In ceea ce priveste creionul de buze mat, acesta este potrivit pentru un look elegant, dar, totodata, simplu.

Intr-adevar, un look este reflectat cel mai bine de o personalitate debordanta si de un mod de a privi lucrurile pozitiv, iar, daca este completat si de un machiaj care sa fie conform celor de mai sus, look-ul este perfect. Aceasta este si povestea creionului de buze, care daca este ales atent, nu doar ca se va potrivi machiajului overall, dar se va potrivi vestimentatiei, personalitatii, caracterului dvs.

Creionul de buze face minuni

Pe langa conturarea si definirea frumoasa a buzelor, creionul de buze corecteaza buzele subtiri sau inegale si, totodata, creste culoarea si longevitatea rujului folosit. Creionul de buze poate fi un produs eficient de machiaj pentru definirea buzelor dvs. dar si pentru a adăuga mai multă plenitudine la forma reală a buzelor.

Utilizarea creionului de buze

Pasul 1: Daca utilizati un ruj nud sau maro, alegeti un creion de buze mat care este cel mai apropiat de culoare buzelor naturale.

Pasul 2: Trageti linia cu atentie si foarte important, conturati exact linia buzelor pentru a fi un machiaj elegant si perfect. Incepeti de la mijlocul buzelor.

Pasul 3: Aplicati rujul. Pentru a avea niste buze perfecte, mai intai conturati buzele cu ajutorul creionului de buze, mai apoi folositi rujul.