Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Gene false banda – gene smocuri

Genele false banda sau cu smocuri sunt acele produse de machiaj pe care le puteti folosi pentru a obtine o privire frumoasa, intr-un timp scurt. Genele false va ofera o privire patrunzatoare si conturata. Femeile sunt tot mai interesate de felul in care arata.

Industria din lumea beauty ne pune la dispozitie atat de multe tipuri de gene false incat ne permitem sa aratam impecabil. Acolo unde natura nu a fost generoasa apar produse revolutionare care ne fac viata mai frumoasa. O privire seducatoare tine foarte mult de aspectul genelor.

O pereche de ochi accesorizati cu gene false banda este foarte atragatoare. Sunt foarte multe persoane ale caror gene nu sunt accentuate si nu au o dimensiune avantajoasa. Exista femei care au sensibilitate la utilizarea rimelului. In aceste situatii intra in scena genele false, care pot fi smocuri sau tip banda. Solutia salvatoare a unei priviri patrunzatoare pe care o putem obtine foarte usor si rapid.

Genele false variaza in functie de dimensiune pe care o au, pentru se adapta dorintelor doamnelor si domnisoarelor. Mai nou gasim gene false banda sau smocuri colorate si in alte nuante decat negru. Genele false au si accesorii cum ar fi pietricelele sau cristalele.

Un alt criteriu care diferentiaza genele este dat de numarul firelor. Putem avea gene false cu smocuri (individuale) sau tip banda. Genele false sunt divizate in doua mari categorii: gene false banda si gene smocuri. Genele false tip banda sunt acele gene dintr-o singura bucata, care se lipesc de-a lungul pleoapei, la baza acesteia.

Aplicare gene banda cu adeziv

Acestea pot fi reutilizate, cu conditia de a nu dormi cu ele. Sunt usor de aplicat: cu adeziv pentru gene false pentru lipire si cu o penseta obtinem genele mult visate in doar cateva secunde.

Pentru genele false smocuri trebuie sa avem mai mult timp la dispozitie. Acestea ofera un aspect foarte natural si sunt foarte rezistente. Manunchiurile de gene individuale pot fi purtate un timp mai mare. Acestea vin in prelungirea genelor naturale si nu necesita indepartarea imediata. Aplicam gene cu smocuri sau cu banda dupa ce am terminat de finisat machiajul. Acestea au o lungime mare care ne permite sa le ajustam in functie de ochii nostri. Acest artificiu la care recurg tot mai multe persoane ne ofera expresivitate si ne invaluie in mister.