Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Oglinda cosmetica este un accesoriu, dar si un obiect de decor indispensabil oricarei iubitoare de machiaj. Fie ca sunteti la inceput in arta machiajului, ori sunteti un make-up artist desavarsit, pregatirea in fiecare zi in fata oglinzii face parte dintr-un ritual de frumusete indragit de multe persoane.

Oglinzile cosmetice au rolul de a mari pentru a reda o imagine detaliata a tenului dumneavoastra si sunt necesare deoarece se poate intampla sa parasiti casa crezand ca machiajul arata impecabil, dar fara o oglinda cosmetica, in momentul in care va veti intalni reflexia sa aveti parte de o surpriza.

De cele mai multe ori, lumina din incaperi nu este foarte buna, iar o oglinda cosmetica este perfecta atunci cand doriti sa efectuati un look elaborat, sau pur si simplu sa va verificati tenul de impuritati.

Fara o oglinda cosmetica, machiajul dumneavoastra nu ar fi complet. Atunci cand va machiati, aveti nevoie de oglinda pentru a acorda o atentie deosebita detaliilor, ori pentru a sesiza eventuale greseli de aplicare a produselor.

Cum alegeti o oglinda cosmetica potrivita?

Puteti alege dintr-o varietate de oglinzi cosmetice, diferentele fiind legate de material, marime, dar si de multifunctionalitatea acestora. O oglinda cosmetica trebuie adaptata nevoilor dumneavoastra in materie de machiaj, dar puteti de asemenea sa optati si pentru o oglinda care sa aiba scop decorativ pe masuta de machiaj.

Daca sunteti mereu pe fuga, ori poate va aplicati machiajul cand sunteti deja la birou, exista oglinzi cosmetice pe care le puteti lua cu dumneavoastra in geanta. Inarmate cu instrumentele potrivite, veti putea aplica machiajul in orice conditii, iar oglinda pentru machiaj joaca un rol decisiv in acest proces. O astfel de oglinda cosmetica are dimensiuni mici si o puteti manevra cu usurinta pentru a putea observa detaliile fetei.

Pentru persoanele pasionate de domeniu care isi doresc mai mult de la oglinda cosmetica si dispun de spatiul necesar, pot opta pentru oglinzi cu suport, cunoscute si sub numele de oglinzi cu picior. Astfel de oglinzi au doua parti, una dintre ele redand imaginea dumneavoastra marita, pentru a analiza tenul si pentru a sesiza micile imperfectiuni. Suportul faciliteaza pozitionarea oglindei pe masuta de machiaj, dar ii ofera in acelasi timp si stabilitatea de care aveti nevoie.

Pentru mici retusuri si verificari, o oglinda mica, de mana, este perfecta. Aceasta se poate purta in geanta, ori intr-un portfard alaturi de celelalte cosmetice. In general si acestea au doua fete, pentru a putea mari anumite zone ale tenului asupra carora doriti sa reveniti cu produs, ori doar sa verificati.

Detaliile oglinzilor mari pentru machiaj sunt deseori de inspiratie vintage si vor completa perfect decorul. Puteti opta pentru o astfel de oglinda daca dispuneti de spatiul necesar si doriti o nota de eleganta in zona incaperii in care va machiati.