Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Pensule machiaj

Make-up artistii si profesionistii in machiaj obtin rezultatele cele mai bune datorita instrumentelor pe care le folosesc pentru aplicarea machiajului. Prin pensule machiaj, dumneavoastra veti reusi sa creati un machiaj frumos si ingrijit.

Folosindu-va de pensule, machiajul va arata impecabil, iar tenul va fi bland cosmetizat. Pensulele de calitate sunt delicate cu pielea, uniformizeaza si contureaza precis tenul. Acestea sunt uneltele care va vor scuti de nesanatosul contact al fetei si produselor cosmetice cu mana.

Aceste instrumente se adreseaza machiajului complet al fetei. Pensule machiaj pentru ten sunt cele mai cautate. Acestea au perii foarte moi si sunt reunite in buchete foarte generoase. Cele mai recomandate pentru aplicarea pudrei sau a fondului de ten sunt pensulele cu perii din fibre sintetice.

Instrumentele pentru blenduirea si omogenizarea machiajului sunt foarte rezistente si asigura o aplicare uniforma. Pensula tip evantai este recomandata pentru aplicarea pudrei de obraz. Nu are un buchet stufos, este suficient cat sa ia cantitatea de produs necesara pentru o aplicare.

Pensule pentru un machiaj perfect

Pensula pe care o veti folosi pentru a da culoare buzelor este ferma si subtire. Asigura o distribuire uniforma rujului. Pensulele de machiaj pentru ochi reunesc mai multe astfel de instrumente. Cea cu taietura oblica este creata pentru conturul ochilor si accentuarea formei sprancenelor. Aceasta este preferata creionului dermatograf.

Pensula pentru pleoape are un buchetel restrans dar foarte des, cu perii moi si foarte fini. Asigura o repartizare omogena a fardului de pleoape si face minuni pentru estomparea culorilor. Modelul cu capat dublu: perie si pieptan, ajuta la indepartarea excesului de rimel de pe gene.

Pensula cu taietura oblica este indicata si pentru a reda forma ideala a sprancenelor. Un instrument de buna calitate va poate fi de folos o perioada lunga de timp. Va puteti bucura de buna calitate a unei pensule mai bine de 10 ani, mai ales daca o veti ingriji corespunzator.

Pentru ca tenul si pensula sa nu aiba de suferit este recomandata curatarea delicata a acestor unelte. Spalarea lor este vitala. Putin sapun lichid si apa calduta pot face minuni.