Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Geanta cosmetice – portfard

Gazduiti produsele cosmetice in siguranta. Portfard, genti cosmetice – ideale pentru depozitarea produselor cosmetice. Protejati produsele sensibile folosind portfarduri sau o geanta cosmetice. Accesorizati-va produsele cu o geanta make-up incapatoare.

Portfard, genti cosmetice sunt accesoriile care au rolul de a proteja si adaposti produsele cosmetice. Pot fi de dimensiuni mici sau mari. Depoziteaza produsele cosmetice compartimentandu-le.

Portfardul sau geanta pentru make-up sunt foarte importante pentru a depozita produsele cosmetice.Este neplacut sa cauti in geanta rujul si sa nu il gasesti. Portfardul sau geanta pentru cosmetice au rolul de organizator al produselor de machiaj.

Acestea variaza in functie de dimensiune, forma, culoare, imprimeu si model. De la minimul portfard in care pot fi incluse un ruj si fondul de ten la uriasa geanta pentru cosmetice in care putem depozita toate produsele de care avem nevoie. Gasim seturi de portfard care se adapteaza nevoilor noastre.

Putem depozita in portfarduri de la produse cosmetice pana la accesorii de machiaj. Portfardurile de dimensiuni medii si mari au in interior si buzunare sau compartimente pentru depozitarea produselor de dimensiuni reduse.

Acestea sunt create din materiale foarte rezistente, impermeabile, ce pot fi foarte usor de curatat.

Cum alegem o geanta de make up?

Gentile pentru produsele cosmetice variaza in functie de marime, forma si model. Sunt foarte multe modele, pe piata produselor coametice, cu diferite imprimeuri care se pliaza doleantelor pasionatelor de makeup.

Materialele din care sunt create aceste genti sunt foarte rezistente. Gentile se adreseaza atat utilizarii la domiciliu cat si uzului profesional. Gentile pentru cosmetice au dimensiuni mari si foarte mari si sunt foarte compartimentate.

Au diferite compartimente, buzunare laterale, compartiment in compartiment, ale caror dimensiuni sunt adaptabile produselor pe care le depozitam. Finisajul acestor genti este atragator si rezistent. Au finisaj tip hard case. O geanta de cosmetice se adreseaza manichiuristelor, hair-stylistilor, cosmeticienelor, make-upartistilor.

Pot fi depozitate si instrumente de dimensiuni mari in astfel de genti, cum ar fi uneltele pentru coafarea parului. Pentru a se adepta cerintelor pasionatelor de make-up s-a mers pana la crearea de genti de tip troller, din materiale dure, dar care depoziteaza in siguranta produsele. Portfard, genti cosmetice sunt accesoriul de nelipsit din garderoba cosmeticelor.