Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Pudra si fondul de ten sunt baza frumusetii tenului. Aplicarea fondului de ten este cea mai importanta etapa in realizarea machiajului. Ca aplicarea fondului de ten sa se faca corespunzatoare este necesar sa pregatim tenul pentru cosmetizare.

Tenul trebuie curatat si hidratat si dupa aceea trecem la aplicarea fondului de ten. Este necesar sa cunosteti ce tip de ten aveti pentru a stii ce pudre fond de ten sa folositi:pentru ten mixt, gras sau uscat. Trebuie sa fiti atente si la nuanta naturala a tenului.

Exista o serie de texturi si tipuri de pudre si fonduri de ten. Avem pudre fonduri de ten hidratante, ultrahidratante, cu efect se lifting, mate sau dupa criteriul puterii de acoperire. Fondul de ten si pudra sunt produsele cosmetice indispensabile pe care orice doamna sau domnisoara, indiferent de varsta, le adora.

Aspectul impecabil al pielii sta la baza pudrei si a fondului de ten. Pentru tenul uscat este indicat sa folosim fond de ten si pudra de tip cremos. Aceasta ofera hidratare tenului. Textura pudrata a fondului de ten si a pudrei sunt ideale pentru tenul gras.

Ofera matifiere tenului. Pudra si fond de ten sunt sub forma de crema sau mousse se adreseaza tenului matur. Versiune lichida a produselor poate fi aplicata pe orice tip de fond de ten, actioneaza asemenea unei creme.

Fondul de ten actioneaza pozitiv asupra tenului pe care il hidrateaza si il protejeaza de actiunea soarelui. Are efect antiimbatranire. Ofera luminozitate tenului si umple ridurile. Pielea capata o textura matasoasa cu ajutorul pudre fond de ten si capata rezistenta.

Pudra are rolul de a fixa machiajul si de a matifia tenul. Cu ajutorul pudrei puteti uita de aspectul lucios al tenului. Un amestec de ingrediente atent selectionate, pudra este esentiala in machiajul profesional. Prelungeste durata de viata a machiajului si ajuta ca acesta sa arate impecabil. Fondul de ten si pudra, folosite impreuna, fac ca orice ten sa arate fara regrete.