Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Trusele de make-up sunt preferate de pasionatele de machiaj fata de produsele individuale. Trusele profesionale pentru make-up ne ofera mai multe posibilitati de a crea look-uri. Putem crea o varietate de tipuri de make-up. Putem accesoriza produsele cosmetice pe care le contine paleta de machiaj la hainele pe care le purtam.

Orice paleta de machiaj ne ajuta sa fim cat mai aproape de perfectiune. Trusele de make-up profesionale ne ofera o varietate de produse integrate. Putem include farduri de pleoape, lipgloss-uri, blush-uri, pensule machiaj, farduri de obraz si corectoare.

Numarul impresionant de produse pe care o paleta de machiaj le poate include sunt perfect adaptabile de la un sezon la altul, sau in functie de evenimentele la care participam. Orice femeie care cocheteaza cu arta machiajului se arata incantata de truse profesionale de make-up.

O paleta machiaj va ofera toate posibilitatile de creare a unui look perfect. Puteti alege sa purtati un machiaj discret de zi, la locul de munca, iar de acolo, daca participati la eveniment nocturn, puteti adauga un strop de culoare si va veti schimba radical look-ul.

Trusele profesionale de make-up se impart in trei categorii. Prima categorie vizeaza paletele de machiaj standard. Acestea se axeaza doar pe o categorie de produse: fard de pleoape, ruj, blush sau pudra de obraz. Are un numar limitat de pastile. A doua categorie este reprezentata de trusele semiprofesionale pentru make-up.

Ce contine o paleta de machiaj?

Pot fi grupate rujuri cu farduri de pleoape sau blush-uri cu pudra de obraz. Numarul de pastile este mai consistent. Trusele profesionale pentru make-up  includ toate produsele destinate machiajului complet: ten, ochii, sprancene si buze. Aceste palete de machiaj au un numar mare de produse. Datorita modului in care sunt structurate, trusele ocupa foarte putin spatiu si sunt usor de transportat si depozitat.

Trusele de make-up sunt avantajoase, multe dintre ele includ si accesorii de tipul pensulelor si aplicatoarelor, dar si oglinzi. In plus, este foarte important ca produsele pe care le folosim sa aiba aceeasi textura si sa se completeze reciproc. Poti fi propriul tau make-up artist cu paleta de machiaj completa.