Se arată toate cele 12 rezultate

Show sidebar

Machiajul ochilor nu poate fi complet fara a folosi creion sau fara aplicarea tusului. Este incredibil cat de mult va ajuta un creion sau un eyeliner. Atitudinea dumneavoastra poate deveni mai indrazneata si puteti capata incredere.

Tusuri si creioane ochii sunt ultimele produse care se aplica daca doriti un machiaj tip eye cat.Dupa aplicarea fondului de ten si a corectorului trecem la aplicarea machiajului ochilor. Tusul contureaza ochii, ofera privirii adancime.

Un machiaj banal poate deveni seducator cu o simpla aplicare de tus. Creionul dermatograf este foarte cautat si reprezinta o optiune a rujului. O alta varianta a acestor produse este creionul lichid.Sub forma unei carioci, creionul lichid se aplica foarte usor si are un mare efect.

Aceste produse pentru accentuarea privirii au in compozitie pigmentiu care le fac sa fie tolerate si de persoanele care sunt sensibile in zona ochilor. Puteti obtine un machiaj glamou al ochilor folosind unul dintre aceste instrumente.

Produsele sunt foarte usor de folosit iar efectele sunt spectaculoase. Tusul de ochii sau creionul va ajuta sa redesenati forma ochilor asa cum va doriti. Asa numitele ,, coada de randunica”sunt adorate de foarte multe persoane.

Cel mai recomandat este sa aplicam tus sau sa folosim creion dupa ce am aplicat fondul de ten. Intindeti usor o linie subtire pe pleoapa superioara, de la interior la exterior. Cand ajungeti la coada ochiului intindeti pielea cu ajutorul degetului si aplicati tus. Este necesar sa respectam linia naturala a ochiului.Nu este necesar sa trasam mai multe linii pe pleoapa decat daca ne dorim un make-up accentuat.

Nuantele tusuri si creioane de ochii sunt foarte variate: de la negrul clasic, la verde, albastru, maro, mov, auriu, gri si aramiu. Creioanele pot fi simple sau cu sclipici. Conturarea privirii cu tus necesita putina rabdare.In schimb machierea cu creionul se face simplu si rapid. Trasam folosind creionul dermatograf o linie si dupa aceea folosim o pensula moale pentru a estompa linia trasata. Oricare dintre variante veti alege pentru conturarea ochilor va veti bucura de un look atragator.