Se arată toate cele 9 rezultate

Show sidebar

Nu este o surpriza faptul ca femeile adora sa isi faca unghiile. Unghiile bine intretinute fac parte din imaginea feminina si pot fi un indicator al personalitatii lor. Desi au existat diferite variatii in manichiura obisnuita, cum ar fi unghiile cu gel, seturile acrilice, si alte nenumarate modalitati de tactici de manichiura, o noua forma de moda a lovit tendintele cunoscute sub numele de arta cu ajutorul aerografului sau pur si simplu airbrush. Acest procedeu ofera un design aparte unghiilor, generat prin folosirea vopselei suflate si a unui instrument de pulverizare cu aerograf.

In timp ce manichiuristii de salon realizeaza majoritatea desenelor de design ale unghiilor la studiourile lor, tot mai multe cliente au devenit interesate de incercarea manichiurii realizate cu aerograful chiar la ele acasa. Cu sute de culori de oja puse la dispozitia doamnelor si domnisoarelor pentru a alege, unghiile facute cu aerograful sunt o alegere de top pentru un design deosebit al unghiilor. Aceasta tehnica creativa are capacitatea de a furniza tonuri de tranzitie si desene complexe.

Cum functioneaza un airbrush pentru manichiura?

Folosirea dispozitivului airbrush este o modalitate excelenta de a extinde creativitatea in arta de a face unghii daca sunteti ezitant in legatura cu abilitatile dumneavoastra de modelare manuala. Seturile de airbrush constau in mod obisnuit din sabloane si vopsele care sunt folosite pentru a improspata rapid si usor modelele complicate pe unghii.

Aerografele au doua moduri diferite de actiune: cea singulara si cea cu actiune dubla. Pistoalele cu actiune individuala imprastie vopseaua si aerul simultan, de indata ce declansatorul este apasat. Varianta cu actiune dubla permite controlarea independenta a vopselei si a fluxului de aer.

Diverse tactici de aplicare

Abilitatea de a aplica efectiv cu airbrush-ul vine odata cu experienta. Initial se poate incepe prin realizarea modelelor simple cu ajutorul sabloanelor, apoi se poate trece treptat spre concepte mai complexe odata ce dobanditi experienta. Procesul poate dura destul de mult timp, deoarece o singura culoare poate fi pulverizata odata. In plus, in functie de design, pot fi utilizate mai multe sabloane pentru a obtine rezultatul dorit. La fnalul procedeului, trebuie aplicat un strat de lac pentru a proteja designul realizat.

Un lucru minunat despre manichiura realizata cu ajutorul airbrush-ului este faptul ca poate fi folosit pentru a picta atat pe unghii naturale, cat si pe cele acrilice. De obicei acestea rezista aproximativ la fel de mult ca o manichiura realizata clasic, si se deterioreaza la fel, de la varful unghiei spre cuticule. O aplicare de calitate poate dura aproximativ doua-trei saptamani, desi persoanele active pot observa ca opera lor de arta se indeparteaza putin mai repede.