Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Manichiura nu este doar un mod prin care ne exprimam feminitatea, dar este, totdata, un mijloc de comunicare care caracterizeaza persoana respectiva intr-un anumit fel. De asemenea, culoarea stralucitoare si durabila de pe unghii poate fi redata doar de un lac de unghii rezistent si calitativ.

Un lac de unghii rezistent este un tip de oja utilizat pentru a decora cromatic unghiile. Este foarte important sa stiti ca lacul de unghii se aplica numai pe unghiile curate si degresate. Apoi puteti folosi oja pentru stampila pentru a va crea modele. Pentru un rezultat ingrijit si de durata este important sa aplicati un lac de unghii rezistent. Creativitatea este in mainile dumneavoastra.

Cum alegeti un lac de unghii potrivit?

Puteti alege din zeci de culori sau le puteti combina intre ele, astfel incat sa obtineti modele unice si speciale. Dupa ce v-ati curatat, pilit si exfoliat unghiile, aplicati un lac de unghii rezistent colorat, spre exemplu turcoaz. Alegeti o oja pentru stampila alba si puneti pe unghii modele (spre exemplu ferigi) astfel incat sa creati un contrast dragut intre lac si model. La final, pentru rezultate de durata, aplicati un gel top coat pentru o manichiura profesionala.

Timpul limitat necesita un lac de unghii rezistent

Viata alerta, plina de activitati zilnice si task-uri poate limita destul de mult timpul ingrijirii personale. De aceea, exista tot felul de produse profesionale care pot avea rezultate de salon cosmetic. Pentru femeile care nu au timp sa-si faca manichiura des, un lac de unghii rezistent sau o oja stampila, finalizata cu un top coat, pot rezulta o manichiura durabila, frumoasa si profesionala.

Manichiura acasa – ghid pentru o manichiura perfecta

Indiferent ca incercati sa economisiti niste bani sau nu aveti timp, daca urmati niste pasi simpli, folositi un lac de unghii rezistent si alte produse, puteti avea cele mai stralucitoare si creative unghii.

1. Indepartati lacul de unghii (daca exista). Spalati mainile dupa aceea.

2. Impingeti-va cuticulele. Cuticulele vă protejează unghiile de bacterii, de aceea, trebuie sa păstrați, evitați să le tăiați.

3. Exfoliati-va mainile. Spalati-va mainile dupa aceea uscati-le bine, apoi aplicati o crema hidtratanta.

4. Aplicati un lac de unghii rezistent. Aplicati un al doilea strat dupa circa 2-3 minute.

5. Aplicati oja pentru stampila.

6. Aplicati gel top coat.

7. Curatati mainile.