Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Fie ca sunteti pasionate de manichiura si doriti sa exersati, ori pur si simplu va face placere sa va ocupati de manichiura in incinta caminului dumneavoastra, o lampa uv profesionala este esentiala pentru uscarea gelului. Poate parea dificil sa alegeti lampa potrivita nevoilor voastre, dar informandu-va in mod corect si intelegand beneficiile unui astfel de echipament, veti obtine o manichiura impecabila in orice moment al zilei, fara sa mai fie nevoie sa asteptati sa se elibereze un loc la salon.

Deoarece constructia cu gel a unghiilor a crescut in popularitate, apare si necesitatea unei lampi pentru uscarea acestuia. Variantele disponibile sunt multiple si trebuie sa alegeti modelul care se potriveste nevoilor dumneavoastra, dar si fluxului de manichiuri pe care le veti efectua. Indiferent de tipul de lampa pentru unghii pe care doriti s-o achizitionati, recomandarea Acado.ro este sa alegeti o lampa din aceeasi gama cu lacul de unghii utilizat, pentru a va bucura de rezultate exceptionale de fiecare data.

Caracteristicile pe care o lampa UV profesionala trebuie sa le aiba:

– sa fie usor de curatat;
– functie de timer pentru a seta exact timpul necesar uscarii;
– design atractiv, pentru a putea usca cu usurinta unghiile cu gel;
– rezistenta la acizi si la substantele folosite pentru dezinfectarea lampii;
– compacta, dar totodata sa aiba spatiu destul pentru manichiura cat si pentru pedichiura.

Diferentele dintre o lampa UV profesionala si o lampa LED

Lampa UV profesionala semnifica recipientul in interioriul caruia veti aseza unghiile, iar lampa integrata cu lumina ultravioleta va facilita polimerizarea gelului aplicat in prealabil. Lampa LED in schimb este o inovatie deoarece nu produce caldura, iar timpul de uscare este redus in mod considerabil.

Lacurile semipermanente au o compozitie special creata pentru ca polimerizarea sa se efectueze folosind un nivel scazut de raze UV, acestea nefiind in niciun fel nocive pentru pielea dumneavoastra. Desi timpul de expunere difera intre o lampa UV profesionala si o lampa LED, intensitatea si timpul de expunere sunt folosite astfel incat sa fie asigurata uscarea gelului in conditii de maxima siguranta.

Lampa UV profesionala are puterea de a usca orice gel UV si oje semipermanente, iar pretul este unul avantajos. Si cele cu LED au capacitatea de a polimeriza orice tip de gel sau oja, dar timpul pentru efectuarea acestui proces este diminuat. Mai exact, uscarea stratului de oja cu o lampa LED dureaza 30 de secunde, in timp ce cu o lampa UV, sunt necesare 90 de secunde.