Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Pentru a transforma complet orice manichiura puteti aduaga ornamente pe unghii. Gama de decoratiuni este variata, putand alege dintr-o multitudine de culori, forme si materiale care sa atraga atentia asupra unghiilor dumneavoastra.

Indiferent de culoarea ojelor pe care le detineti, ori de indemanarea de care dispuneti, ornamentele pentru unghii sunt ideale deoarece se aplica usor, intr-un timp foarte scurt, iar efectul este unul surprinzator. Puteti face dintr-o oja banala si cateva ornamente o manichiura exceptionala, fara a fi nevoie sa investiti in tot felul de oje cu texturi si culori diferite.

Nail art pentru unghii cu personalitate

O manichiura perfecta este deseori ridicata la rang de arta, de aici si englezescul nail art, care cuprinde pictarea si decorarea unghiilor intr-un mod care debordeaza de creativitate si unicitate. O manichiura banala poate fi imbunatatita prin aplicarea unor ornamente pe unghii.

Ornamentele pentru unghii cel mai usor de aplicat sunt cele sub forma de abtibild. Fie ca le achizitionati individual, la set, ori sub forma de banda, acestea se vor lipi pe unghie pentru a crea reflexii, ori pentru a adauga un detaliu inedit manichiurii.

Daca nu sunteti decise ce sa alegeti, ori doriti sa aveti oportunitatea de a schimba modelele de pe unghii mai des, puteti opta pentru un carusel cu ornamente pentru unghii. Astfel de ornamente sunt in general metalice, ori create dintr-o pasta speciala numita fimo, pentru a reda aspectul unor flori, fructe si orice alt model v-ati putea imagina pentru a completa manichiura.

Puteti de asemenea opta pentru recipientele cu confetti viu colorate, care vor inveseli banalul lac de unghii. Pretul acestora este extrem de avantajos deoarece vin in general la set si puteti crea o multime de combinatii folosindu-va de imaginatie.

Pentru un aspect metalizat, puteti alege foliile pentru unghii. Fasiile de folie se decupeaza conform formei unghiilor si se obtin astfel unghii metalizate in doar cateva minute. Astfel de folii prezinta diferite texturi (catifelata, metalica, ori cu model, etc.) si sunt ideale pentru acelea dintre dumneavoastra care nu doresc sa investeasca intr-o colectie de oje diversificate.

Pentru un look elegant, puteti alege sa aplicati cristale pe unghii. Fie ca alegeti sa adaugati cate unul pe varfurile unghiilor, ori sa le acoperiti pentru o nota de glam, veti arata fabulos cu unghii stralucitoare, care vor da impresia unor diamante.

Exista o multitudine de modele disponibile, dar trebuie retinut faptul ca pentru a aplica ornamente pe unghii aveti nevoie de un lipici special, iar pentru indepartarea acestora aveti nevoie de un dizolvant puternic. Astfel de ornamente nu ranesc unghia deoarece sunt aplicate peste un strat de oja, ori o baza si rezista timp indelungat.