Se arată toate cele 16 rezultate

Show sidebar

Pentru orice manichiurista, pedichiurista, dar si pentru doamnele si domnisoarele care aleg sa isi faca manichiura si pedichiura in propriul confort, pila electrica este o adevarata mina de aur. Pentru manichiurista si pedichiurista, aceasta gama de echipamente presupune diminuarea timpului cu mai mult de jumatate daca are la indemana pile si freze electrice pentru unghii de cea mai buna calitate.

In momentul actual, pe piata, modelele de pile electrice pentru unghii au in compozitie 3 elemente si anume: unitatea centrala, unitatea mobila si freza. Pilele electrice difera prin putere si consum, iar magazinul Acado.ro a avut grija sa aduca in portofoliu o gama diversificata de pile electrice profesionale pentru orice buzunar.

Dupa cum puteti observa, frezele electrice sunt componente ale pilelor electrice si in ele sta toata maiestria unei pile electrice. Rolul unei freze electrice poate sa fie de a lustrui unghia, de a o modela, de a indeparta cuticulele sau de a indeparta constructia cu gel. Pentru fecare functie in parte exista freze separate.

Tipuri de pile si freze electrice pentru unghii

O freza electrica pentru unghii poate sa fie din diamant si safir, din carbid si titan, ceramica sau din par natural sau sintetic (acestea sunt freze electrice pentru lustruit).

Freza electrica din diamant sau din safir are rol in indepartarea cuticulelor, iar in functie de grosimea acesteia si de cantitatea de material pe care o are, poate sa inlature bataturile si micoza neplacuta care ofera unghiei o culoare galbuie. Aceste freze de unghii nu sunt recomandate sa fie folosite pentru indepartarea constructiilor cu gel deoarece sunt mai delicate si materialul din care sunt compuse: diamant sau safir, se depreciaza mult mai repede.

Frezele din material sau din carbid si titan sunt cele mai rezistente la coroziune si au o durabilitate extrem de lunga deoarece nu se tocesc in timp. Aceste freze sunt dedicate indepartarii gelului sau acrilului de pe unghii, avand o rezistenta crescuta. Pe langa gel si acril, aceste freze electrice pentru unghii pot indeparta si bijuteriile de pe unghii, pielea intarita sau bataturile.

Freza ceramica este solutia ideala pentru cei care au alergie la metal. Pe langa acest lucru, greutatea ei este extrem de redusa, facand munca manichiuristelor si a pedichiuristelor mult mai usoara. Acest tip de freza electrica pentru unghii este potrivit pentru indepartarea usoara a gelului, acrilului, pielii intarite de pe maini si picioare, bataturi.

Toate modelele de freze electrice, dar si cele care vizeaza pila electrica, sunt construite astfel incat sa ofere rezultate profesionale si sa ofere mainilor si picioarelor un aspect ingrijit si placut.