Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Sprancenele se bucura de atentia specialistilor in make-up, fiindu-le dedicate game complete de produse sau kituri pentru sprancene care sa ajute femeile sa obtina o estetica desavarsita. Atentia acordata esteticii sprancenelor se datoreaza faptului ca acestea scot in evidenta trasaturile definitorii ale chipului, forma lor fiind unica de la persoana la persoana.

In momentul de fata exista o gama variata de produse destinate ingrijirii sprancenelor, de la clasicele creioane si pana la un kit complet, ce inglobeaza ustensilele si fardurile necesare, astfel incat fiecare femeie sa se poata bucura de o solutie potrivita nevoilor sale.

Obtine forma pe care o vrei cu un kit sprancene
Dintr-un kit sprancene, penseta profesionala si sabloanele pentru contur si tuns dicteaza pasii premergatori ai cosmetizarii sprancenelor. O spranceana corect pensata si conturata este usor de pus in valoare, putand fi cosmetizata intr-o maniera naturala.

Creioanele subliniaza conturul natural

Pentru a obtine un contur cat mai natural al sprancenelor, indreptati-va atentia catre un kit care contine unul sau mai multe creioane de sprancene. Au preturi accesibile si fara ele nu puteti continua fardarea si finisarea sprancenelor. Creioanele sunt disponibile in nuante de blond inchis si saten, in varianta clasica, avand incorporat in capac un accesoriu care ajuta dispersarea culorii peste fire, sau in varianta actualizata, creionul pentru sprancene retractabil, in nuantele dark brown, medium brown si soft brown.

Fard de sprancene pentru umplerea golurilor

Fardul are rolul de a imbogati aspectul acestora, oferind imaginea unor sprancene dese si sanatoase. Mai mult decat atat, culoarea sprancenelor poate fi schimbata cu usurinta, in cazul in care optati pentru o nuanta noua a parului. Aveti si varianta all in one cu un kit complet pentru sprancene, care inglobeaza creionul pentru contur, pensule si perii, penseta si o paleta variata de culori, care va permite obtinerea nuantei potrivite.

Gel pentru sprancene de invidiat

Gelul reprezinta varianta ideala in cazul in care nu dispuneti de foarte mult timp dimineata. Acesta imbraca spranceana intr-o culoare naturala, este disponibil in 4 nuante si dovedeste o rezistenta inedita la apa, facand fata cu brio provocarilor zilnice (temperaturi, vant, ploaie). Este usor de aplicat, fiind insotit de un accesoriu cu doua capete pentru contur si dispersie, iar pretul este extrem de accesibil, in special daca il gasiti intr-un kit sprancene.

Pudra pentru un touch impecabil

Pudra este acel final touch al procesului de cosmetizare al sprancenelor. Pigmentii de culoare ofera un rezultat natural, oferind un aspect mat al sprancenelor.

Tus gel pentru o senzatie de lejeritate

In cazul in care va doriti contur, umplere si o estetica desvarsita, indreptati-va atentia spre un tus gel. Acesta este disponibil in 5 nuante naturale, are o textura care accentueaza frumusetea sprancenelor fara sa le incarce, iar pretul este extrem de accesibil.