Blog

Trucuri infailibile pentru uscarea rapidă a ojei

Trebuie să recunoaștem că aplicarea lacului de unghii nu este o joacă de copil. Este nevoie de multă răbdare și perseverență pentru aplicarea într-un strat subțire a lacului de unghii preferat, fără a păta cuticulele sau degetele. Dar nu se termină totul aici.

Problema cea mai dificilă apare atunci când încercăm să ne uscăm rapid unghiile. În plus, există posibilitatea ca telefonul să sune dintr-odată, iar noi să ne grăbim să răspundem la el. Și cum graba întotdeauna strică treaba, lacul de pe unghii se va șterge.

De aceea, de fiecare dată când ne dăm unghiile cu ojă semipermanentă ne amintim că trebuie să găsim o soluție pentru ca oja să se usuce rapid. Cum putem face asta? Iată câteva trucuri pentru uscarea rapidă a ojei. Dacă veți ține cont de trucurile pe care vi le vom oferi, vă veți putea lăuda cu unghiile voastre frumoase.

Dacă vă place să vă dați unghiile cu ojă, dar nu vă place să așteptați mult timp până se usucă, țineți cont de aceste câteva trucuri.

Aplicați aer rece

Nu suflați sau agitați mâinile după ce v-ați dat unghiile cu ojă. După ce ați terminat de aplicat oja luați uscătorul de păr, dați pe aer rece, la viteză mică și îndreptați uscătorul spre unghiile voastre timp de un minut pentru fiecare mână. Apoi puteți să faceți ce vreți, lacul de unghii nu se va șterge.

Băgați mâinile în apă foarte rece

Să nu vă fie frică. Oja  nu se va șterge. Trebuie să băgați mâinile într-un bol plin cu apă foarte rece. Țineți mânile în bol doar câteva secunde și veți constata că unghiile se vor usca ca prin magie. De asemenea, puteți pune în apă câteva cuburi de gheață, dacă nu este foarte rece. Aveți grijă să nu atingeți cuburile cu unghiile.

Aburul, de asemenea, contribuie la uscarea rapidă a unghiilor

Așezați-vă mâinile deasupra unei cratițe cu apă fierbinte. Unghiile nu doar se vor usca, ele vor deveni și mate. Veți avea parte de două lucruri într-unul.

Câteva picături de ulei de măsline

Multe femei după ce își dau unghiile cu ojă și așteaptă câteva secunde pentru a se usca, aplică ulei de măsline cu periuța. Dacă optați pentru această metodă, vă sfătuim să lăsați uleiul să acționeze un minut, iar apoi să-l îndepărtați  ușor cu o batistă.

 

 

Controlarea cantității de ojă

Evitați aplicarea unui strat gros de lac de unghii și mai ales două straturi foarte groase. Cel mai bine este să aplicați două straturi foarte subțiri de ojă, chiar trei dacă produsul este foarte lichid, pentru a obține o manichiură perfectă care se usucă imediat.

Săpun

La două minute după ce ați terminat de dat unghiile cu ojă spălați-vă mâinile și unghiile cu săpun, clătiți-le bine și apoi uscați-le cu un prosop moale.

Aplicați un strat de Top Coat

Dacă după aplicarea unei oje semipermanente aplicați și un strat de Top Coat GeLack Lila Rossa, de exemplu, veți economisi timp cu uscarea unghiilor. Este vorba despre un produs de uscare rapidă care are și alte beneficii interesante: protejează unghiile de lovituri și exfolieri, face culoarea să reziste mai mult iar unghiile să fie mai strălucitoare. De asemenea, puteți utiliza spray-uri care accelerează uscarea, care se pulverizează la câțiva centimetri de mână după aplicarea ojei.

La final cuticulele unghiilor trebuie hidratate

Cuticulele unghiilor trebuie hidratate. Trebuie să faceți asta după manichiură, odată aplicată culoarea. Dacă faceți acest lucru înainte, pot rămâne resturi pe unghie, oja nu se va fixa bine și se va usca foarte greu.

Alegerea ojei

Toate aceste trucuri vor avea un efect mai mare dacă folosiți oje cu uscare rapidă, lacuri de unghii a căror formulă este special gândită pentru a se usca rapid. În plus, trebuie să folosiți oje de cea mai bună calitate.

Dar asta nu e tot. Pentru o manichiură de invidiat puteți folosi un kit unghii. De exemplu, puteți alege Kit unghii french KONAD AC18 care conține 2 oje speciale pentru matriță (10ml), culori alb și negru, 3 matrițe cu modele french, 1 ștampilă pentru unghii, 1 racletă metalică, 1 corector.

Ne place să vă vedem zâmbind, de ceea vrem să vă oferim sfaturi și produse de calitate. Le puteți descoperi intrând în lumea produselor cosmetice Acado. Acolo veți descoperi și lămpi Uv  unghii și multe alte produse utile.

Spor la manichiuri frumoase vă dorim!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *